Vocal Technique, voice exercises, Vocal lessons, singing lessons, pitching, singing, vocal range, vocalist, olah vocal, les vocal, latihan menyanyi, belajar nyanyi, latihan vocal, latihan pernafasan, diafragma, vocalis, menghindari fals, pita suara, nada fals, vibrato.

Tuesday, June 17, 2008

Free Minus One Download

Music Minus One is a simple concept. It is simply a standard music recording which is played with one part missing. The idea is that you as a performer supply the missing part and play (or sing) along with the recording, hence the term "music minus one".

This is all of my colections,, specialy for you. This songs is good for live performance. just download, and test your voice now.

Internet saya buat upload agak lemot, jadi saya akan update lagunya tiap hari. Ditunggu yah..

1. Afgan - Terima Kasih Cinta MO

2. R. Kelly - I Believe I Can Fly MO

3. IDOL 2007 - Bendera MO

4. Bryan McKnight - One Last Cry MO

5. Tompi - Salahkah MO

6. Gigi - Terbang MO

7. Letto - Ruang Rindu MO

8. Sheila On7 - J.A.P MO

9. Lebih Baik Darinya MO

10. Steve - Bagaikan Langit MO

11. Ada Band - Ough MO

12. Shania Twain - From This Moment On MO

9 comments:

www.studio-karaoke.com said...

kalo butuh lagu karaoke barat & indo terbaru maen maen aja ke

http://www.studio-karaoke.com

Robby said...

Ok Bro.. Thanks atas infonya.

Anonymous said...

nyari minus one di website mana sih ??
thanks

Revata

Robby said...

Wah,, klo mau nyari minus one yang gratisan susah. Rata rata pada jual mahal semua. Tapi klo cuma karaoke quality mungkin banyak di mbah google.

Robby said...

Bagi yang berminat request Minus One bisa order langsung ke saya. Sekarang dah buat Minus One sendiri,, Koleksi yang sudah jadi banyak. Buruan request..!!

Anonymous said...

vierra yang perih dong pleaseee.
bisa gak?

Anonymous said...

linknya pada err gimana nih?

aLone_peNny said...

link error smw....tlg d cek dunk bang....

Dave Matthew said...

Melody Envy Music:
silahkan bagi yang mau pesan minus one indonesia malaysia & barat paling baru dengan quality studio terbaik & jernih rearrange (bukan midi/vocal remove) +6287864506060
lagu terbaru pun bisa dibuat...untuk sample http://ge.tt/4ZmadEx1/v/0 & http://ge.tt/6piOTc22/v/0

Vote Untuk Blog Ini

Top Blogs